Lyofood Kuřecí Tikka-Masala Single 370g 2024
Lyofilizované jídlo na cesty z přírodních surovin, bez umělých přísad, přidaných cukrů, palmového oleje a konzervačních látek.
Lyofilizované jídlo na cesty z přírodních surovin, bez umělých přísad, přidaných cukrů, palmového oleje a konzervačních látek.
Pokrm, který je inspirován indickou kuchyní. Kuřecí Tikka Masala je skutečnou lahůdkou pro vaše smysly díky své krémové textuře a poutavé vůni. Šťavnaté kousky kuřecího prsa jsou marinované v jogurtu a bohaté směsi koření, následně jsou pomalu dušené v krémové rajčatové omáčce s nádechem kokosu. Podávané s rýží, tento pokrm není jen chutný, ale také kaloricky výživný, což ho činí ideálním jídlem pro jakékoliv venkovní dobrodružství.
Specifikace:
- velmi lehké balení
- krátký čas přípravy – zalijte horkou vodou a po chvíli je hotový oběd
- vaří se v obalu, není potřeba dalšího nádobí
- úspornost místa
- nejchutnější lyofilizované jídlo na trhu - značka Lyofood vyhrála ocenění
- doba spotřeby jsou 3 roky
- bez laktózy
Složení: 28% rýže, 23% rajčatové pulpy (rajčata a sůl), 20% kuřecích prsních filetů (kostky), 19% řeckého jogurtu, 4% kokosového mléka, mandle, koření (obsahuje hořčici), sůl, cukr a řepkový olej.
Tabulka nutričních hodnot:
Ve 100 g | Porce 111 g (500 g před vysušením) | |
Kalorie | 1878 kJ / 448 kcal | 1785 kJ / 426 kcal |
Tuky | 18 | 17 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 6,6 | 6,3 |
Sacharidy | 39 | 37 |
z toho cukry | 7,9 | 7,5 |
Vlákniny | 6,5 | 6,2 |
Bílkoviny | 28 | 27 |
Sůl | 4 | 3,8 |
Hodnoty tabulky jsou uvedeny v gramech.
Vhodné pro
Bikepacking
Cestování
Kempování
Turistika a treking
Skialpinismus
VHT
Hmotnost | 95 g |
---|---|
Materiál | potraviny |
Vyrobeno v ČR | NE |
Pohlaví | unisex, pánské, dámské |
Možné využití | turistické, bivakovací, expediční, kempingové |
Sezóna | jaro, léto, podzim, zima, čtyřsezónní |
Hmotnost po přípravě | 370 g |
Hmotnost před přípravou | 95 g |
Podle surovin | Drůbeží maso |
Podle vlastností | Bez laktózy |
Způsob úpravy | lyofilizované |
Upřesnění/typ | pro jednoho, lyofilizované, mrazem sušené |
Technologie
Lyofilizace
Technika sušení mrazem, kdy je zachována struktura i kvalita potravin.
Více o technologiiRecenze
Žádné hodnocení
Potřebujete
poradit?
Lucie a tým
220 920 820 (8:30-16:30 h)
info@hanibal.cz
Alternativní produkty
Lyofood
LYOFOOD vznikl roku 1998 v Polsku, kdy ve spolupráci s firmou Lyovit, jedním z hlavních producentů mrazem sušeného ovoce, zeleniny a bylin, vyvinuli za pomoci revoluční technologie první mrazem sušené jídlo. Za pomoci lyofilizace došlo k rapidnímu snížení hmotnosti a objemu, při zachování výživové hodnoty a chuti. Popularita jejich produktů rychle stoupala a získala si oblibu nejen mezi profesionály, ale i mezi outdoorovými nadšenci. Díky vysoké kvalitě a skvělé chuti nechybí v batohu řady světoznámých sportovců a získává hodnotná mezinárodní ocenění, jako například The Gold Outdoor Industry Award 2013.
0 příspěvků
Zeptejte se
Máte dotaz k tomuto produktu? Využijte této diskuze.
Pro využití diskuze se
.